DOĞRU CEVAP KURSLARI

Türkiye’nin en büyük ve köklü kurs ağıyla bugüne kadar sayısız insan yetiştiren Doğru Cevap Özel Öğretim Kursları, üniversite sınavına hazırlık aşamasındaki öğrencilerinin ders eksiklerini tamamlamak ve var olan eğitimlerine destek olmak amacıyla ülkenin dört bir yanında Özel Öğretim ve Kişisel Gelişim Kursları olarak hizmet verir.

Doğru Cevap Güçlü ders desteği, özel sınıfları, sayısız test ve deneme sınavları, öğrenme stillerine uygun öğretim, sınavlara özel çalışma stratejileri, rehberlik testleri ve envanterleri, veli danışmanlığı, akademik gelişim raporları ve sosyal kültürel aktivitelerle tam donanımlı bir şekilde hazırladığı nesillere, başarı dolu bir gelecek sunar.

Yüksek motivasyonla sınavlara hazırlanan binlerce öğrenci Doğru Cevap’la kazandı ve kazanmaya da devam ediyor.

DOĞRU CEVAP OKULLARI

Doğru Cevap Okulları; temel eğitim anlayışı, geniş fiziki imkânlar ile donatılmış binaları, her eğitim grubuna özel yapılandırması ve özgün eğitim modeli ile nitelikli bir gelecek yetiştirir.

Yılların verdiği tecrübeyi arkasına alarak profesyonel bir eğitim anlayışıyla açılmaya başlayan Doğru Cevap Okulları; ülkesini ve milletini seven, millî ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, sorumluluk duygusu gelişmiş, birden fazla yabancı dili iyi konuşabilen, teknolojik ve küresel gelişmeleri yakından takip eden nitelikli bireyler yetiştirir.

Kendine özgü geliştirdiği 7D Eğitim Modeli ile öğrencilerini hayata hazırlar. 7D Eğitim Modeli ile kendini keşfeden öğrenci zayıf yönlerini güçlendirir, güçlü yönlerini ise kullanmayı öğrenir. Doğru Cevap Okulları eğitim alanındaki yenilikçi duruşuyla farklılık ortaya koyar.

Dijital öğrenme ortamları ve akıllı içerik sistemi ile Türkiye geneli tüm Doğru Cevap kampüslerinde aynı içerikle öğrenim gerçekleşir.

Doğru Cevap Okulları İngilizceyi, dünyanın en saygın iki üniversitesinin katkılarıyla öğretir ve uluslararası ölçeklerde sertifikalandırır. Öğrenciler, Oxford University Press’in Doğru Cevap öğrencilerine özel olarak hazırladığı yol haritasını takip eder Cambridge University Press’in uluslararası geçerliliği olan sınav ve sertifika programı ile küresel düzeyde dil eğitimi alırlar.

Seçilen bölgelerde açılan ve güçlü altyapının oturtulmasıyla beraber köklü eğitim sistemini tamamlayan Doğru Cevap Okulları, şimdi Türkiye’ye kök salmak için sağlam adımlarla büyüyor

DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

Türkiye'de eğitim sisteminin yapılandırılmasına katkı sağlayan yenilikçi ve global bakış açısı ile oluşturulan uzman ekip sayesinde kurum danışmanlığı hizmeti sunar.

Tedarik ve Proje Geliştirme

Kuruluştan ilerleyen süreçlere kadar Doğru Cevap Okulları’nda, her detay kusursuz bir şekilde düşünülüp alternati eri ile sunulur. İncelikle tasarlanan ve uygulanan tüm ayrıntılar rakiplerden farkını ortaya koyar. Okul seçimi yapıldığı andan itibaren tüm hususlarla ilgili alternati i tüm doğru yollar seçenek halinde sunulur. Sadece kuruluşta değil, açıldıktan sonra da okuldaki eğitimin, dünyadaki eğitim uygulamalarının, personel eğitiminin, öğrencilerin mezuniyetinden üniversite hayatlarına, hatta mesleki hayatlarına kadar tüm süreçlerde etkin, öğrencilerin hayata atıldıktan sonraki süreçte dahi kendi çocuklarını da eğitebilecekleri eşsiz bir kurum.

Proje oluşturulmasından mimari çizime, yatırım teşviklerinden inşaat ihalesine, kurum dönüşüm zibilitesinden resmi açılış anına kadar her aşamada Doğru Cevap adeta doğru bir ortak gibi. Kurumda gerekli olan reklam tanıtım materyallerinden eğitim programlarına, veli kılavuzlarından akademik takvime, kardeş okuldan yurt dışı dil uygulamalarına, yayından kıyafete, bütçeden pazarlama faaliyetlerine kadar her alanda yanınızda olan rehber bir kurum.